Rektörümüz, Bünyan MYO’da Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Semra Aksoylu ile Bünyan Meslek Yüksekokulu’nun akademik kurul toplantısına katıldı.

Bünyan MYO’da gerçekleşen akademik kurul toplantısı MYO Müdürü Öğr. Gör. Emre Hayri Baraz’ın gündem maddeleri hakkında bilgi vermesiyle başladı.

Gündem maddelerinin görüşülmesi sırasında Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, eğitim-öğretim faaliyetlerine yeni başlayan MYO’lardan olan Bünyan MYO’nun, gerek eğitim binasının modernizasyonunda, gerek eğitim-öğretim faaliyetlerinde, gerekse gerçekleştirilen etkinlikler ve çalışmalarla örnek bir okul olduğuna vurgu yaptı.

Bünyan MYO’nun yönetimine, akademik personeli ve öğrencilerine, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hayırseverlere ve Bünyan Belediyesine teşekkür eden Rektörümüz Karamustafa, okulu topyekûn sahiplenmenin en iyi örneğini burada açık ve net olarak gördüklerini söyledi.

Akademik kurul toplantısı sonrası okulu gezen ve öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulundu. Rektörümüz Karamustafa, “Değerli öğrencilerim; bin bir zorluklarla aileleriniz üniversite eğitimi için sizi buralara gönderiyorlar. O yüzden öncelikle ailenizin kıymetini iyi bilin. Onların sizlere verdiği desteği hiçbir zaman boşa çıkarmayın. Sonra eğitim gördüğünüz okulun ve bölümün kıymetini iyi bilin. Eğitim gördüğünüz Bünyan MYO eğitim binası büyük fedakârlık ve çalışmalarla sizler için eğitime hazır hale getirildi. Burada eğitim veren hocalarınız sizlerin en iyi şekilde eğitim alması için büyük özveride bulunuyorlar. Sizlerden beklentimiz, çok çalışmanız, eğitimini aldığınız mesleği en iyi şekilde benimsemeniz ve öğrenmenizdir. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki, vatanını ve milletini en çok seven, işini en iyi şekilde yapandır. Kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirendir. Ben gelecek adına sizlerden umutluyum. İnşallah buradan mezun olunca meslek hayatına atılacak, ailenize, milletinize ve vatanınıza en iyi şekilde hizmet eden bireyler olacaksınız. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bünyan MYO’daki programının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile yemekte bir araya geldi. Yemekte Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamusafa ile Belediye Başkanı Özkan Altun, Bünyan MYO’nun daha da gelişmesi için yapılabilecekleri konuştular.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız.

20 Şubat 2020 Perşembe