TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencilerine Yönelik Kriminal ve Patlayıcı Madde Eğitimi Verildi.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube Müdürlüğü tarafından Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı’nda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik olarak eğitim semineri düzenlendi.

Bünyan MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere Bünyan İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Şevket Ayhan, Kriminal Şube Personelleri ile Bünyan MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Akademisyenlerinin yanı sıra çok sayıda öğrencinin katıldı. Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube Müdürü Başçavuş Oral Dinç ve Patlayıcı Madde Uzmanı Astsubay Kürşat Emre Öztürk tarafından verilen seminerin ilk bölümünde “Adli olaylara müdahale, olay yerinin muhafaza ve emniyeti, şüpheli paketlere yaklaşım, araç, kişi ve bina aramaları” konularına değinildi. Öğrenciler seminerin ikinci bölümünde okul bahçesinde konuşlanan İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Aracı ve olay yeri incelemede kullanılan malzemelerin yanı sıra patlayıcı maddeleri inceleme imkânı buldular. Destekleri ve ilgileri dolayısıyla Bünyan İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Şevket Ayhan ve İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Şube Müdürü Başçavuş Oral Dinç’e teşekkür ederiz.

21 Mayıs 2024 Salı