Bünyan MYO’dan Online Söyleşi

Bünyan Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma Ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine yönelik olarak Gaziantep Havalimanı İtfaiyesi ARFF Birimi personeli Muhammet Zana Taş’ın katılımıyla online söyleşi gerçekleştirildi.

Covid-19 Pandemisi nedeniyle tüm etkinliklerin iptal edilmiş olmasına karşın, “Eğitim için mekan ve zaman zorunluluğu yoktur” mottosuyla hareket eden Bünyan Meslek Yüksekokulu, online olarak düzenlenen söyleşi ve toplantılara bir yenisini daha ekledi. Sivil Savunma Ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen online söyleşiye Gaziantep Havalimanı İtfaiyesi ARFF Birimi personeli ve aynı zamanda 2018 KPSS Türkiye 1.si olan Muhammet Zana Taş katıldı. Öğrencilerin ve bölüm akademisyenlerinin de katılım gösterdiği söyleşide Taş, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlık sürecinden havalimanı itfaiye birimlerinin işleyişine ve ARFF memurluğuna dair kapsamlı bilgileri öğrencilerimizle paylaştı.

Söyleşi sonrasında açıklamalarda bulunan Bünyan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü akademisyenlerinden olan Öğr. Gör. Emrah Gökkaya, Bünyan Myo öğrencileri için yer ve zaman ayrımı yapmaksızın en etkili ve verimli olabilecek ne varsa yapmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da öğrenciler için faydalı olabilecek her türlü etkinliğe açık ve hazır olduklarını bildirdi. Online platform da gerçekleştirilen söyleşi sonrasında Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri ise yapılan etkinlikten çok etkilendikleri ve Bünyan Meslek Yüksekokulu akademisyen ve yöneticilerinin kendilerine yönelik olarak düzenledikleri bu tür etkinliklerden ve verdikleri değerden son derece memnun olduklarını ifade ettiler.

27 Mayıs 2020 Çarşamba